rss
rss

Buun, se pare ca nici de microbul asta n-am sa scap. Pentru ca sunt un burete de informatii, mi-am facut cont pe Twitter, unde ma cheama, n-o sa ghiciti: schmoukiz.
Pana acum, persoanele carora le-am dat vestea au avut la unison o singura reactie: ce e ala!? Va lamuresc imediat.
Twitter e un site de pe care poti posta noutati de dimensiunile unui SMS, de obicei insotite de cate un link (daca e vorba de o stire, o poza sau un clip).
Pasul 1: Iti faci un cont pe Twitter
Pasul 2: Descarci si instalezi Adobe Air (nu ma intrebati ce e, dar e nevoie de el pentru pasul 3 :D)
Pasul 3: Instalezi Twhirl. Acesta e un programel care seamana cu Yahoo Messenger. Cu el primesti si trimiti respectivele texte gen SMS.
Pasul 4: Te abonezi la sursele care iti plac. Exista pe Twitter mai multe ziare romanesti (Gandul, Cotidianul, Adevarul, Cancan, Gazeta Sporturilor, etc.), agentii de presa (Mediafax) mai toti bloggerii cu cota (da, e si Zoso :)) ) si persoane obisnuite. Daca iti gasesti si cativa dintre prietenii din viata reala e cu atat mai placut, pentru ca afli cu ce se mai ocupa si ce le-a mai placut. Le gasesti pagina de Twitter, apesi Follow si primesti tot ce introduc ei.
Pasul 5: Devii o mica agentie de presa. Mecanismul de mai sus poate functiona in sens invers, adica poti la randul tau sa faci cunoscute lumii site-urile descoperite sau simple opinii. E mult mai elegant decat sa dai “mass” in Messenger. Vei constata ca in scurt timp aduni un numar de adepti care (cel putin teoretic) sunt interesati de ce ai de spus.

Articole asemanatoare:

By schmoukiz, 30.07.2009 in Media
Tags: , ,