rss
rss
rss

Pentru ca inca nu m-am hotarat sa renunt definitiv la messenger pentru twitter, am facut totusi o mica reorganizare a caprariilor pe care (sau in care?) sunt grupati chatuitorii. Unul din evenimentele sfasietoare ale anului trecut a fost desfiintarea folderului Friends. Poate am eu asteptari exagerate, cine stie, dar am decis sa fiu nemilos cu criteriile mele si sa admit ca inca n-a aparut cineva care sa primeasca numele asta fara niciun compromis.
Asa a aparut folderul amici. O denumire moderata si pertinenta. Ei sunt the lucky few (nici ei nu stiu cat de norocosi sunt ;)) ), care in principiu au acces la show la orice ora din zi (presupunand ca nu dorm) sau din noapte (cand cel mai probabil nu dorm, dar dorm ei :D). Admiterea in folder o fac pe criterii despotice, cu unii nu vorbesc mai niciodata, da ii tin acolo pentru ca … pur si simplu mi-au ramas simpatici, nici eu nu stiu de ce. N-am de gand sa infiintez vreun folder cu rubedenii, asa ca sor-mea intra tot aici (oricum, nu prea le are cu messengerul :-p)
Al doilea folder, foarte bine reprezentat, se numeste cetateni. Astia sunt oameni cumsecade, in principiu, cunostinte virtuale care au discutat civilizat si au spus cel putin un lucru inteligent. In general, fiecare isi vede de viata lui dar, hei, ce ma costa sa ii las sa se zgaiasca macar la avatar sau la status? ­čÖé
Pe cei din al treilea folder m-am gandit sa ii disponibilizez. Sa ii trimit in orientul etern, sa ii sterg. Dupa care mi-am zis ca poate am candva un anunt de facut si o sa am nevoie de audienta. Asa ca folderul se numeste masa de manevra. Sunt toti cei cu care am vorbit o singura data sau de doua trei ori, cei pe care imi e greu sa ii localizez exact, in fine, de umplutura…
Dar mai sunt si cei care n-ar fi trebuit sa se afle deloc in lista. Un tepar de pe okazii.ro, nebune de pe neogen si alte cateva creaturi, ma rog, genul de persoane care intra cu Buzz sau dau mass-uri tampite gen “acum ma duc in pauza la masa, poop”. Folderul celor pentru care m-am decis sa fiu mereu invisible s-a numit initial galeata. Acum se numeste uneori gresesc si eu, dar s-ar putea sa ii gasesc alta denumire, nu de alta, dar nu vad de ce ar trebui sa ma autoinvinovatesc pentru ei :D.

Articole asemanatoare:

By schmoukiz, 13.08.2009 in Media
Tags: