rss
rss

Mai mult ca sigur s-a întmplat și pe acest blog, unde bannerul de deasupra e alimentat automat cu reclame de pe Google. (Da, schmoukiz speră în secret să devină scandalos de bogat scriind despre propriile obsesii.) Anul acesta nu m-am mai obosit să blochez site-urile unor partide. Nu știu ce o fi cu mine, cred că îmbătrânesc de am ajuns așa tolerant! Prin urmare, e posibil să îi fi văzut expuși pe blog pe Rareș Mănescu, Prigoană, Nicușor Dan și alți candidați. Sper că s-a înțeles că reclamele respective intră automat, așa cum intră reclame la pastile de mărit potența, desfundat colonul, slăbit sau îmbogățit rapid și fără muncă. Prin urmare, nici Piedone nici Vanghelie nu sunt garantați de mine, în caz că și-au făcut reclamă pe-aici. Cum am spus, la localele astea voi fi absenteist, din lipsă de ofertă.

La fel a pățit și Cristian Câmpeanu, de la România liberă, care îi dă un perdaf meritat seducătorului de votanți imaturi, Robert Negoiță. Știți, candidatul ăla ales pentru singurul merit de a avea același nume cu primarul, ales data trecută cu vreo 80%.

„Candidatura la primăria Sectorului 3 a lui Robert Negoiţă, percepută iniţial ca o glumă proastă a USL, a devenit o glumă sinistră din momentul în care s-a văzut că omul are şanse să câştige. Un personaj precum Robert Negoiţă nici măcar nu ar gravita pe orbita politicii într-o ţară civilizată, darămite să fie considerat favorit pentru o funcţie publică. Robert Negoiţă reprezintă,din acest punct de vedere, tot ceea ce este profund greşit cu democraţia românească în general şi cu alegerile de duminică în particular.”

Degeaba, dacă omul controlează și verticala și orizontala.

Articole asemanatoare: