rss
rss

PROBABIL ca e o arta si felul in care stii sa parasesti un loc, un colectiv. Si la fel de probabil, lui Maldarasanu arta cu pricina ii e straina. Pus pe liber de club – deci ajutat sa-si gaseasca usor echipa la care sa-si incheie cariera, fara a lustrui banca de rezerve cateva luni – Malda s-a apucat sa arunce cu noroi in club si antrenor.

Potrivit teoriei conspiratiei lansate de jucator, Rednic nu l-a avut la inima pentru ca a luat parte la protestul impotriva inlaturarii lui Razvan Lucescu. Ba mai mult, actualul antrenor ar fi mai interesat de comisioanele din transferurile unor “bananieri” din Belgia.


De la Brasov, Lucescu jr l-a sustinut si el pe Maldarasanu, pe care s-a grabit sa-l considere “jucatorul cu cele mai mari performante din istoria Rapidului”. Sa fim seriosi! Ca in vitrina clubului sunt putine trofee, si Malda s-a intamplat sa fie in lot la ultimele reusite tine mai mult de istoria pe care am avut-o de indurat.

Marius Maldarasanu a venit la Rapid ca o mare speranta, un mare talent al Petrolului din Ploiesti, dar nu a sarit niciodata prea sus peste stacheta mediocritatii. A facut cateva meciuri sclipitoare, aveai mereu impresia ca inca nu arata tot ce poate, ca va urma o explozie de forma. Dar, ca Godot, o asemenea minune s-a lasat asteptata pana la final.


Cu siguranta, Maldarasanu a avut nesansa de a nu juca la timp mai la Vest pentru a-si slefui calitatile de necontestat si pentru a-si exploata mai bine potentialul. Dar poate (in locul unei cretine intolerante) ar fi putut macar sa invete de la asa zisii “bananieri” adusi de Rednic sau de altii. Unii au talent cu carul – vezi cazul Cesinha – altii – ca Bozovic – sunt simplii mercenari, nu se obosesc sa mimeze atasamentul fata de club, dar isi servesc echipa la superlativ – fara asteptari de dragoste eterne si fara ocari aruncate peste umar dupa.

Asa ca, lasand si noi regretele sau resentimentele, iti multumim pentru tot ce-ai facut pentru Rapid si-ti uram toate cele bune: sanatate si bun-simt.

Articole asemanatoare:

By schmoukiz, 17.01.2008 in Sport
Tags: ,